Doelgroepen voor SAP / ERP cursussen

SAP cursus voor finance en logistiek professionals

SAP is marktleider op het gebied van ERP in Nederland. Organisaties die met SAP werken stellen steeds vaker hoge eisen aan het SAP kennis niveau van hun medewerkers. Het SAP systeem is een belangrijk instrument voor organisaties en uitstekende SAP kennis is van groot belang om alle voordelen te benutten.

SAP cursus voor werkzoekenden

Bent u op zoek naar een baan als financieel of logistiek medewerker, dan zult u snel ervaren dat SAP veel gebruikt wordt in deze functies. Werkgevers vragen, of beter gezegd eisen, steeds vaker goede praktische kennis van SAP. Zonder deze kennis heeft u een achterstand die moeilijk goed te maken is. Een SAP cursus van www.erpcursus.nl kan u helpen deze achterstand in te halen.

De SAP FICO cursus richt zich met name op financiele en administratieve functies. Wij helpen u door alle belangrijke functies in SAP waar u in uw functie van controller of administratief medewerker mee te maken krijgt. U bent hierdoor beter inzetbaar binnen een organisatie die met SAP werkt.

De SAP Logistiek cursus richt zich op functies binnen afdelingen als Inkoop, Verkoop, Magazijn, Logistiek, Planning en Productie.

De meest voorkomende vacatures waarbij SAP kennis van groot is, zijn de volgende: 

  •     financieel administratief medewerker
  •     medewerker debiteuren/crediteuren administratie of accounts receivable/payable
  •     assistent controller
  •     controller
  •     financial controller
  •     business controller
  •     manager finance
  •     logistiek medewerker
  •     planner

Als u zoekt naar vacatures op bovenstaande functies, maar niet over recente SAP ervaring beschikt, dan is het raadzaam de SAP FICO of SAP Logistiek cursus te volgen. Buiten bovenstaande vacatures en functies zijn er talloze andere functies waarin u met SAP in aanraking komt. Ook hiervoor kan het interessant zijn deel te nemen aan de SAP FICO of Logistiek cursus om een totaalbeeld te krijgen van de bedrijfsprocessen waarin u werkzaam bent of gaat zijn.

Scholingsvouchers
Het UWV kent sinds enige tijd scholingsvouchers. Deze voucher is bedoeld om een bijdrage te leveren in de kosten van een opleiding om uw kansen op een baan te vergroten. Er zijn een aantal voorwaarden gesteld. De eerste is dat u een WW uitkering ontvangt. De tweede voorwaarde is dat u ouder bent dat 50 jaar. De SAP FICO of Logistiek cursus is uiteraard een prima besteding voor uw voucher. Meer informatie en de voorwaarden vindt u op de website van het UWV. Uiteraard vullen wij graag het tweede deel van de voucheraanvraag met u in.

De Belastingsdienst
De kosten van een SAP cursus zijn in de meeste situaties aftrekbaar als studiekosten voor de inkomstenbelasting. Hierdoor worden de kosten van de cursus behoorlijk verlaagd. Wij verwijzen u graag naar de site van de belastingdienst voor de exacte regels.

Daarnaast bestaan er nog altijd mogelijkheden om de kosten van de SAP cursus wat te drukken. Voor werkzoekenden stellen gemeenten en het UWV in bepaalde situaties opleidingsbudgetten beschikbaar. Deze mogelijkheden zijn voor iedereen verschillend waardoor wij geen uniform plaatje kunnen schetsen. Neemt u contact op met uw gemeente of het UWV om de mogelijkheden in uw situatie te bespreken.

SAP Bedrijfscursussen

Met grote regelmaat verzorgen wij, naast de cursussen op open inschrijving, ook bedrijfsspecifieke trainingen. Dit doen wij voor medewerkers van organisaties die met SAP werken en voor interim-bureaus. Hierbij staat niet de techniek van SAP, met het gebruik van SAP door de deelnemers in de business centraal.

De inhoud, het niveau en de doorlooptijd van de training wordt dan overleg met u samengesteld. Deze bedrijfstrainingen kunnen in uw bedrijf plaatsvinden, op onze cursuslocatie te Eindhoven of op een externe locatie.

De voordelen voor uw organisatie van een in-company training zijn legio. Door een vergroot kennisniveau van uw medewerkers worden processen efficienter uitegevoerd en worden kostbare fouten voorkomen. In overleg komen we de inhoud en doorlooptijd van het opleidingstraject overeen. Na het doorlopen van de SAP cursus maakt uw organsiatie ng beter gebruik van de voordelen die SAP te bieden heeft.

Graag wensen wij u onze mogelijkheden toe te lichten in een gesprek met een van onze trainers. Neemt u hiertoe contact op met Martin Bosveld op 06-14671173.

Wij hebben trainingen verzorgd voor bedrijven en interim-organisaties; enkele namen:
Philips, DSM, Océ, HEMA, Merck, Bosch Rexroth, HighQ, Detaco, Vitae Professionals,
Yours Professionals, Active Professionals, Talent Enterprise, ConQuaestor,
Fagro Business Consultants en Handson & Partners.

SAP FI-CO "Ik heb veel geleerd over het gebruik van SAP FI-CO. Alle belangrijke onderwerpen kwamen aan bod..."
- Annemiek
Onze partners
Wat maakt ons uniek?

Marktleider

SAP is marktleider op het gebied van ERP in Nederland.

Specialist

De trainers hebben een gedegen achtergrond in het vakgebied en zijn hierin dagelijks werkzaam.

Jarenlange ervaring

ERPcursus.nl verzorgt al 10 jaar SAP trainingen voor eindgebruikers.

3-daagse training

Wij bieden een 3-daagse training voor het maximale leereffect.